Karate

Dirigit a alumnes | P4-6è

Horari | Dimarts i Dijous 16:45h a 17:45h

Preu | 25€

A càrrec de Urban CE | www.urbangim.com

El Karate és un art marcial procedent de Japó, l’objectiu de la seva pràctica és el domini de les tècniques d’autodefensa. Urban pertany a l’escola de Karate Kyokushinkai és un estil al qual es permet el contacte. A l’escola es mira molt per l’actitud de l’alumne/a. Si aquest és molt agressiu l’ajudarà a canalitzar aquesta energia i desenvolupar l’autocontrol, i si és molt tímid l’ajudarà a ser més extravertit i desenvolupar la seva confiança i seguretat en si mateix.

Urban CE a part de les classes a diferents escoles públiques donen continuïtat al nostre club un cop acabada primària i secundaria. Donem la opció a participar-hi de les diferents activitats que realitza la federació o el propi club durant la temporada. Sergi López és el Director de Urban CE és Preparador Físic Esportiu a més de mestre de Karate Kyokushinkai 3er DAN i Javier Blanco és mestre de Karate Kyokushinkai 1er DAN, tots dos amb un ampli palmarès de títols esportius.

Durant el curs es realitzaran 3 exàmens per passar de grau (cinturó), coincidint amb les vacances escolars de Nadal, Setmana Santa i d’estiu. Les proves són de caràcter opcional i tindran un cost de 15€/ prova, que inclou drets d’examen, cinturó i diploma.

Kimono i cinturó: 30-35€ segons talla / Llicència de la federació: 20€/anuals